De Molenaar

Uiterdijk 4
9959PK
Onderdendam

Onze beoordeling:

Eten & Drinken

Mensen & Omgeving

Styling interieur/exterieur

Non-Food

Totaal concept

Categorieën:

Smakelijk duurzaam

http://www.restaurantdemolenaar.nl
Bij Restaurant de Molenaar wordt gewerkt met één vast verrassingsmenu, waardoor te allen tijde dagverse gerechten geserveerd kunnen worden. Een bijkomend voordeel is dat op deze manier voedselverspilling zoveel mogelijk wordt tegen gegaan. De kookstijl van chefkok Martin Kooijker rust op een Franse basis, vol creativiteit en met enthousiasme bereid en uitgeserveerd. Het verrassingsdiner springt overigens in op het aanbod van de seizoenen en worden geheel aan uw wensen aangepast. Voordat ze voor u aan de slag gaan, vragen ze waar u wel en niet van houdt en hoeveel gangen u wenst. Elke 6 tot 8 weken veranderd het menu van het restaurant in Groningen, waardoor dineren bij deze eetgelegenheid altijd een verrassing blijft! Alles met een duidelijke Hollandse Twist aangevuld met een goed glas wijn.