Voor de gemiddelde horeca ondernemer is de gast verruit het belangrijkst, dagelijks je beste product leveren en daarbij de inkomsten zeker stellen. In de constante hectiek van een horeca bedrijf is het niet altijd gemakkelijk om veranderingen door te voeren. Zeker niet als die veranderingen gaan over duurzaamheid, want waar begin je? Welke prioriteiten stel je?

 

Ook daar komt Stichting Groene Ster Nederland je te hulp. Leden krijgen maandelijks een nieuwsbrief met tips over het verduurzamen van je bedrijfsproces en we inspireren met potentiele leveranciers en producten.

Bewust ondernemen behoort tot de kernwaarde van een origanisatie. Middels workshops en trainers kunnen we je daar ook bij helpen.

Ook hier geldt, leden krijgen korting op bezoek van workshop en het aanbod van trainers.

 

 

Kom in aanmerking voor Groene Sterren!

Ken je een horecazaak die in aanmerking zou moeten komen voor Groene Sterren.... meld het ons!

Wil je dat wij contact opnemen om te beoordelen hoeveel Groene Sterren jouw zaak verdiend? Doe de ‘Groene Sterren Test’ en wij nemen contact op.